معرفی

آهن و منگنز از ترکیبات شیمیایی طبیعی منابع آب آشامیدنی هستند که غلظت آن ها در مقادیر توصیه شده مطابق استاندارد سازمان جهانی بهداشت خطری برای سلامت عمومی ندارد. لذا غلظت بالای این ترکیبات می تواند موجب رشد و تکثیر باکتری های آهن و منگنز، ایجاد تغییر در طعم و بوی آب، ایجاد لکه های رنگی قرمز و قهوه ای تیره بر روی لوازم و پوشاک و همچنین ایجاد رسوب و انسداد سیستم های آب رسانی شود. بنابراین استفادهاز جاذب های طبیعی فراوری شده جهت حذف این عناصر از اهمیت ویژه ای برخوردارند و در ستون های جذب کننده قابل استفاده می باشند. کاربرد ها : معرفی کاربرد ها استفاده در تصفیه خانه های آب شهری استفاده در دستگاه های تصفیه آب خانگی

دریافت خدمات شتابدهی