طعم و رنگ فریر
تولید رنگیزههای طبیعی خوراکی از ضایعات کشاورزی
تولید رنگیزههای طبیعی خوراکی از ضایعات کشاورزی
شرکت دانش بنیان طعم و رنگ فریر فعالیت خود را از سال 1388 با هدف تولید رنگیزههای طبیعی خوراکی از ضایعات کشاورزی برای اولین بار در کشور آغاز نموده است.
اطلاعات تماس

دفترمرکزی
ایران، اصفهان، اصفهان
بلوار دانشگاه صنعتی اصفهان، شهرک علمی و تحقیقاتی، پارک علم و فناوری شیخ بهایی

سایت اصلی

رایانامه
اعضا هیئت مدیره
عضو هیئت مدیره | نوع عضویت | تاریخ شروع | ||
---|---|---|---|---|
![]() | سمانه تقوی | رئیس هیئت مدیره | ||
![]() | عبدالخالق گل کار | عضو هیئت مدیره |
